Testen

Jouw lichaam vraagt om een eigen verantwoord recept           

Uitgebreide intake                                  


Het leefstijlprogramma van Win From Within is gebaseerd op wetenschap en daarom willen we eerst weten wie jij bent en hoe je lichaam in elkaar zit. Hiervoor doen we een uitgebreide intake en voeren we, afhankelijk van voor welke versie je van het leefstijlprogramma kiest, een aantal testen uit. We werken voor de testen nauw samen met een erkend laboratorium dat gebruik maakt van de nieuwste technieken. Alle uitkomsten bespreken we binnen ons medisch team en natuurlijk met jou.Antropometrie/gezondheidscontrole
Tijdens de gezondheidscontrole laten we je gewicht en lengte en buikomvang (met meetlint ter hoogte van je navel) meten. Optioneel zijn bloeddruk, pols en zuurstofgehalte (met een apparaat) en huidplooimeting (letterlijk meten op meerdere plekken).


Bloedtest
Deze test neem je thuis zelf af. Je krijgt van ons de test toegestuurd waarmee je met een kleine vingerprik bloed in een buisje doet.  In het laboratorium wordt onder meer gekeken naar de werking van je bloedcellen, de af- of aanwezigheid van suikerziekte, de samenstelling van het cholesterol en of er sprake is van een onderliggende milde (laaggradige) ontsteking. De bloedtest geeft een goed inzicht in jouw metabole gezondheid: alle processen die de voedingsbestandsdelen in ons lichaam omzetten naar bouwstoffen en energie en afvalstoffen afvoeren.


Microbioom-analyse
Deze test neem je zelf thuis af. Je doet een beetje ontlasting in een buisje dat je van ons krijgt. In het laboratorium wordt er gekeken naar de diversiteit en type bacteriën in jouw darmen (jouw unieke microbioom), de aanwezigheid van ontstekingen en of je darmwand gezond is. Van sommige bacteriën kunnen we heel ziek worden, andere beschermen ons en houden ons gezond. Het is daarom belangrijk om te weten hoe jouw microbioom en darmen eruitzien. Op die manier kunnen we de goede bacteriën voor je laten werken!


DNA-test
Deze test neem je thuis zelf af. We sturen je een buisje toe waarin je een beetje speeksel doet. In het laboratorium wordt onder meer gekeken naar genen die van invloed zijn op je gewicht en biologische veroudering, de afbraak van stoffen, koolhydraat-en vetstofwisseling, vitaminen- en mineralenbehoeften en je spierstructuur. Zo weten we bijvoorbeeld precies welke vorm van bewegen bij jou past, hoe jouw lijf reageert op koolhydraten en verzadigde vetten en of cafeïne wel of niet goed voor je is.

Wil je meer weten over Win From Within neem dan vandaag nog contact met ons op door het invullen van het formulier.

    Heel Nederland gezond. Dat is onze droom.

    cart