Al na tien dagen scherper, alerter en vitaler

“Als teamcoach bij een bank voor ongeveer honderd mensen en als moeder van drie kinderen heb ik een druk en enerverend leven. Ik dacht altijd dat ik goed voor mezelf zorgde, maar Win From Within heeft mij duidelijk gemaakt dat dat niet zo was. Toen ik via een vriendin hoorde over het leefstijlprogramma werd ik nieuwsgierig. Het is geen afvalprogramma, maar een manier om je leven anders in te richten. En daar was ik naar op zoek: naar een gezond, vitaal en gebalanceerd leven. Want ik merkte dat ik door het harde werken vermoeid was en eten deed ik uit gewoonte. Ik dacht niet echt bewust na over eten.”

Bloedwaarden significant verbeterd

“Omdat Win From Within het heel anders aanpakt dan andere programma’s en is gebaseerd op medische kennis, besloot ik om me aan te melden. Er werd een gezondheidscontrole, een bloedtest, een microbioom-analyse en een DNA-test gedaan. Uit de DNA-test bleek dat ik een lage ijzeropname had en gevoelig ben voor cafeïne. Dat wist ik niet, dus daar werd mijn voedingspatroon op aangepast. Na acht weken kreeg ik weer een bloedmeting. En toen bleken mijn waarden significant verbeterd. Toen haakte ik helemaal aan bij dit programma. Ik dacht namelijk dat ik gezond was, maar mijn cholesterol bleek ook te hoog en de ontstekingswaarden in mijn bloed konden omlaag.”

Snelle bevestiging dat het programma werkt

“Als ik nu terugkijk, dan voelde ik al na een dag of tien het verschil. Ik voelde me veel vitaler. Ik was scherper, veel alerter en een stuk minder moe. Die snelle bevestiging dat het programma werkt, is heel fijn. Dat motiveert je enorm om verder te gaan.  Als hardwerkende zakenvrouw wil ik altijd overtuigd worden en dat deed Win From Within al vrij snel.”

Ondersteuning, tips en verbondenheid

“Ik vond het programma ook echt leuk. Ik kreeg een receptenboek, elke dag een dagkaart met tips en motivaties, en in de community hebben alle deelnemers contact met elkaar. Je bent op afstand van elkaar, maar toch ben je enorm met elkaar verbonden. Ik wilde er echt bij horen. Dat motiveert! Ook de uitleg van de arts is prettig, daardoor ga je snappen waarom je je leefstijl aanpast. De voedingsdeskundige stond ook altijd klaar. Win From Within laat mij echt lekkerder én bewuster eten. En ik ben ook nog eens zes kilo afgevallen, een mooie bijkomstigheid.”

Anita 
47 jaar

cart