Win from Within 

Succesverhalen

‘75 procent minder medicijnen en 20 kilo lichter als bonus’

'' Carin Hoeksta '' 47 jaar

“Kort nadat we in 2020 voor de eerste keer in lockdown gingen vanwege corona, was de maat voor mij ineens vol. Ik was weer twee kilo aangekomen. Alleen maar door de wijntjes en hapjes die ik nam om het thuis gezellig te maken. Ik wilde dat niet meer. Ook omdat ik sinds mijn 30ste al de Ziekte van Crohn heb, een chronische darmziekte. Ik slikte daardoor zoveel medicijnen. Door mijn overgewicht werd dat er niet beter op. Ik wilde zo graag gezonder gaan leven. Ik had alleen geen idee hoe ik dat moest aanpakken. Tot ik van vrienden hoorde over het leefstijlprogramma van Win From Within.”

‘Al na tien dagen scherper, alerter en vitaler’

''Anita ''47 jaar

“Als teamcoach bij een bank voor ongeveer honderd mensen en als moeder van drie kinderen heb ik een druk en enerverend leven. Ik dacht altijd dat ik goed voor mezelf zorgde, maar Win From Within heeft mij duidelijk gemaakt dat dat niet zo was. Toen ik via een vriendin hoorde over het leefstijlprogramma werd ik nieuwsgierig. Het is geen afvalprogramma, maar een manier om je leven anders in te richten. En daar was ik naar op zoek: naar een gezond, vitaal en gebalanceerd leven. Want ik merkte dat ik door het harde werken vermoeid was en eten deed ik uit gewoonte. Ik dacht niet echt bewust na over eten.”

‘Als personal trainer werd ik met dit programma nóg gezonder’

'' Erik Veen '' 31 jaar

“In het dagelijks leven werk ik als fysiotherapeut en zelfstandig personal trainer. Ik ben daardoor altijd met gezondheid bezig. Toen ik hoorde van het leefstijlprogramma van Win From Within was ik meteen nieuwsgierig. Vooral het feit dat er naar je metabole gezondheid wordt gekeken en er testen worden gedaan, triggerde mij. Ik ben iemand die graag dingen uitprobeert, dus heb ik mezelf direct opgegeven.”

‘Vol energie en geen ontstekingen en hoge bloeddruk meer’

‘‘Patricia Bouwhuis-Schotanus’’ 50 jaar

“Nog niet zo lang geleden ben ik vijftig geworden. Dat was een dag met een lach en een traan. Niet omdat ik het erg vind om ouder te worden, wel omdat mijn moeder op haar vijftigste is overleden. Zij had het aan haar hart. Zelf kampte ik met een veel te hoge bloeddruk en ik had veel ontstekingen. Door een ontsteking aan mijn schouder kon ik niet meer werken. Ik stond op de wachtlijst voor een operatie, maar die is nu niet meer nodig. Ik voel me hartstikke goed. Ik zit vol energie en geniet volop van het leven, van mijn man, mijn drie kinderen, mijn werk.”

Heel Nederland gezond. Dat is onze droom.