‘Ik ben een nieuwe, blije versie van mezelf’

Win From Within Succesverhaal

Toen ik zwanger was van mijn tweede dochter, kwam ik plotseling thuis te zitten. Ik had een leuke baan, maar die was heel druk. Ik dacht dat ik een goede balans had gevonden tussen werk en privé, maar dat bleek niet zo te zijn. Ik was van de een op de andere dag overbelast. Ik wist niet eens meer hoe ik de was in de wasmachine moest krijgen.”
Lees het hele verhaal

‘Zonder veel moeite keurig op gewicht en vol energie’

Win From Within Succesverhaal

“Al een aantal jaar was ik niet tevreden over mijn gewicht. Ik vond dat ik te veel woog in verhouding tot mijn lengte. Ondanks dat ik naar mijn idee goed at en ook van bewegen houdt, kreeg ik dat maar niet anders. Ik had geen idee hoe ik mijn gewicht gezonder kon krijgen. Totdat via ik vrienden hoorde over het leefstijlprogramma van Win From Within. Ik was direct nieuwsgierig, want ik wilde graag meer inzicht krijgen over mijn gezondheid. Ik ben voor het leefstijlprogramma Goud gegaan. Daarmee is er ook naar mijn DNA gekeken. Dat is echt een goede keuze geweest.”
Lees het hele verhaal

‘Vol energie en geen ontstekingen en hoge bloeddruk meer'

Win From Within Succesverhaal

“Nog niet zo lang geleden ben ik vijftig geworden. Dat was een dag met een lach en een traan. Niet omdat ik het erg vind om ouder te worden, wel omdat mijn moeder op haar vijftigste is overleden. Zij had het aan haar hart. Zelf kampte ik met een veel te hoge bloeddruk en ik had veel ontstekingen. Door een ontsteking aan mijn schouder kon ik niet meer werken. Ik stond op de wachtlijst voor een operatie, maar die is nu niet meer nodig. Ik voel me hartstikke goed. Ik zit vol energie en geniet volop van het leven, van mijn man, mijn drie kinderen, mijn werk.”
Lees het hele verhaal

Als personal trainer werd ik met dit programma nóg gezonder

Win From Within Succesverhaal

“In het dagelijks leven werk ik als fysiotherapeut en zelfstandig personal trainer. Ik ben daardoor altijd met gezondheid bezig. Toen ik hoorde van het leefstijlprogramma van Win From Within was ik meteen nieuwsgierig. Vooral het feit dat er naar je metabole gezondheid wordt gekeken en er testen worden gedaan, triggerde mij. Ik ben iemand die graag dingen uitprobeert, dus heb ik mezelf direct opgegeven.”
Lees het hele verhaal

Al na tien dagen scherper, alerter en vitaler

Win From Within Succesverhaal

Als teamcoach bij een bank voor ongeveer honderd mensen en als moeder van drie kinderen heb ik een druk en enerverend leven. Ik dacht altijd dat ik goed voor mezelf zorgde, maar Win From Within heeft mij duidelijk gemaakt dat dat niet zo was. Toen ik via een vriendin hoorde over het leefstijlprogramma werd ik nieuwsgierig. Het is geen afvalprogramma, maar een manier om je leven anders in te richten. En daar was ik naar op zoek: naar een gezond, vitaal en gebalanceerd leven. Want ik merkte dat ik door het harde werken vermoeid was en eten deed ik uit gewoonte. Ik dacht niet echt bewust na over eten.”
Lees het hele verhaal

75 procent minder medicijnen en 20 kilo lichter als bonus

Win From Within Succesverhaal

Kort nadat we in 2020 voor de eerste keer in lockdown gingen vanwege corona, was de maat voor mij ineens vol. Ik was weer twee kilo aangekomen. Alleen maar door de wijntjes en hapjes die ik nam om het thuis gezellig te maken. Ik wilde dat niet meer. Ook omdat ik sinds mijn 30ste al de Ziekte van Crohn heb, een chronische darmziekte. Ik slikte daardoor zoveel medicijnen. Door mijn overgewicht werd dat er niet beter op. Ik wilde zo graag gezonder gaan leven. Ik had alleen geen idee hoe ik dat moest aanpakken. Tot ik van vrienden hoorde over het leefstijlprogramma van Win From Within.”
Lees het hele verhaal
cart