‘Ik ben een nieuwe, blije versie van mezelf’

“Toen ik zwanger was van mijn tweede dochter, kwam ik plotseling thuis te zitten. Ik had een leuke baan, maar die was heel druk. Ik dacht dat ik een goede balans had gevonden tussen werk en privé, maar dat bleek niet zo te zijn. Ik was van de een op de andere dag overbelast. Ik wist niet eens meer hoe ik de was in de wasmachine moest krijgen.”

Vage klachten

“Na ongeveer een jaar thuis te hebben gezeten, heb ik de draad opgepakt. Ik ging weer werken en dat was fijn, maar toch herstelde ik niet volledig. Ik had allerlei vage klachten. Ik had geen puf om iets te doen. Ik wilde ook graag een aantal kilo kwijt, maar ik kreeg het maar niet voor elkaar. Via een buurvrouw kwam ik meer te weten over het leefstijlprogramma van Win From Within. Ik vond het bijzonder interessant. Ik hoopte dat ik hiermee mijn gezondheid kon verbeteren.”

Investering in mezelf

“Eerlijk is eerlijk: ik schrok in eerste instantie van het prijskaartje dat aan het leefstijlprogramma hing. Toch was ik nieuwsgierig naar wat Win From Within voor mij kon betekenen. Ik besloot het gesprek aan te gaan en dan te besluiten of ik dat leefstijlprogramma het geld waard vond. Al na het eerste gesprek merkte ik dat ik het toch niet te duur vond. Ik ben het echt als een investering in mezelf gaan zien, waaraan bovendien mijn gezin kan meedoen.”

Kans gegrepen

“Tijdens het intakegesprek heb ik duidelijk gemaakt wat ik wilde bereiken. Ik wilde graag een gezond lijf. Ik wilde gezond eten, niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn kinderen. En ik wilde meer energie krijgen. Er werd goed uitgelegd hoe het leefstijlprogramma, de testen en de medische begeleiding mij daarbij gingen helpen. Deze kans heb ik daardoor met beide handen gegrepen. Nu ben ik zes maanden bezig en ik heb in die korte tijd mijn leefstijl volledig aangepast.”

Afgevallen en meer energie

“En met resultaat! Ik ben 18 kilo afgevallen en ik heb veel meer energie. Ik ben echt een nieuwe versie van mezelf. Andere mensen zien dat ook. Ze vragen hoe lang ik dit nog ga volhouden. Maar dat is het nu juist: dit houd ik niet vol. Dit is mijn nieuwe leefstijl! Hier voel ik me goed bij. Ik kan nog steeds een patatje of en stuk taart eten. Alleen ik kies er bewust voor, zoals ik op alle andere dagen er bewust voor kies om gezond te eten.”

Anders leren kijken

“Het fijne is dat het leefstijlprogramma van Win From Within je echt goed op weg helpt. De medische onderzoeken en de gesprekken met de voedingscoach en de maag-darm-leverarts maken je duidelijk waarom je bepaalde keuzes maakt. Ik heb echt op een andere manier naar eten leren kijken. Ik doe nu op een heel andere manier boodschappen. Ook hebben ze mij geholpen bij het bewegen. En als ik het even niet weet, dan pak ik de app erbij.”

Positieve effecten

“Ik raad het volgen van het leefstijlprogramma van Win From Within echt aan. Je leert zoveel over jezelf, je lichaam, voeding en beweging. Ik weet nu precies wat mentaal gezien mijn zwakke punten zijn. En juist mijn pluspunten zet ik in bij de nieuwe versie van mezelf. Ik eet nog steeds heerlijk, ik heb veel energie en ik ben minder ziek. Ik voel me weer blij en geniet volop van het leven! En die kosten? Die zijn echt een schijntje in vergelijking wat je ermee terugkrijgt. Ik wens iedereen de positieve effecten van dit leefstijlprogramma toe.”

Rianne Hospes, 36 jaar

cart