Win from Within

Ons team                                     

Tim Schreuder

Medisch directeur: MDL-Arts                                                         
Na mijn opleiding tot maag-darm-leverarts heb ik jarenlang ervaring opgedaan als dokter én ondernemer. Mijn interesse gaat specifiek uit naar leverziekten en het microbioom. In 2012 ben ik gepromoveerd op het onderwerp ‘niet-alcoholische leververvetting’. Dit is de meestvoorkomende chronische leverziekte die ontstaat bij een ongezonde leefstijl. De afgelopen jaren ben ik steeds meer tot inzicht gekomen dat we een groot aantal welvaartsziekten kunnen voorkomen. Dat is een van de redenen waarom ik medeoprichter ben van Win From Within. Het is mogelijk om mensen een leefstijl aan te meten waarmee ze gezonder kunnen worden én blijven. Vanuit ons medisch team kijk ik vooral naar het microbioom en de metabole gezondheid. Daarmee is voor iedereen veel winst te behalen.

Leeyen Harteveld

Foodcoach / Diëtiste                                         
Als oud-topsportster op nationaal en internationaal niveau weet ik als geen ander hoe belangrijk voeding, beweging en een goed microbioom voor je zijn. Als die in balans zijn, dan presteer je echt op je best. De combinatie topsport en voeding heb ik altijd al interessant gevonden. Het heeft mij geholpen om te presteren als langebaanschaatster en gemotiveerd om de opleiding Voeding & Diëtiek te gaan doen. Nu wil ik mijn persoonlijke ervaring graag delen met anderen. Als foodcoach begeleid ik iedereen binnen het Win From Within-programma. Met de bedoeling maximaal te presteren, want ik weet hoe goed dat voelt!

Bernie Slok

Sales manager B2B                                                      
Na mijn opleiding verpleegkunde heb ik jarenlang ervaring opgedaan als verpleegkundige en leidinggevende in het Rijnstate Ziekenhuis te Arnhem. In 2009 heb ik de bedrijfskunde opleiding aan de HAN afgerond. In 2019 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer. Door te werken in het ziekenhuis ben ik veel geconfronteerd met welvaartsziekten en heb gezien dat dit steeds meer is toegenomen. Mijn kwaliteit is de kracht van netwerken en verbinden. Dit wil ik gebruiken om het leefstijlprogramma van Win From Within verder te ontwikkelen en herkenbaar te maken in heel Nederland en daarbuiten.

Arne Jaspers

Sport Scientist                                                         
Vanuit mijn achtergrond als bewegingswetenschapper als fysiotherapeut ben ik gepassioneerd door de positieve impact van een gezonde levensstijl op onze levenskwaliteit. Ik ondersteun het medisch team op gebied van inzichten uit onderzoek en in de keuze van de juiste technologie om fysieke belasting en andere gezondheidsparameters te monitoren. Dit vanuit mijn kennis en expertise van mijn promotieonderzoek ‘het monitoren van fysieke belasting in professioneel voetbal’. Ik ben ervan overtuigd dat een multifactoriële benadering kan helpen bij de preventie van welvaartsziekten. De interessante interactie tussen onder andere voeding, vasten, het darmmicrobioom, beweging, slaap en stress benaderen we bij Win From Within vanuit een holistisch perspectief met als enige doel: een gezond en kwalitatief leven.

Jay Short

Voedings- en bewegingsdeskundige                                
Mijn onderzoek van mijn master Kinesiologie aan de Ohio State University was gericht op voedingsstrategieën en op metabolische aanpassingen die de prestaties van mensen vergroten. Inmiddels heb ik jarenlange ervaring en weet ik als voedings- en bewegingsdeskundige dat je echt beter gaat presteren met de juiste voeding. Je gezondheid wordt er door verbeterd. In 2020 maakte ik vanuit mijn functie onderdeel uit van het voetbalkampioensteam Columbus Crew. En nu adviseer ik onder meer het Amerikaans nationaal voetbalteam. Ik wil ook graag andere mensen helpen om hun gezondheid te verbeteren.

Steve Tashjian

Sportwetenschapper / Fysiotherapeut                                                         
Steve Tashjian is eigenaar en president van The Elevation Project LLC. Hij is een ervaren high performance consultant, fysiotherapeut en "wellness-advocate" die internationaal op het hoogste niveau in de sport heeft gewerkt. The Elevation Project streeft ernaar het bewustzijn en begrip van het menselijk potentieel te vergroten door samen te werken met vooruitstrevende bedrijven zoals Win From Within. Hij is momenteel de Head of Performance voor het US Men National Soccer Team.

Radboud Horsthuis 

Financieel Directeur                                                     
Vanuit mijn achtergrond Finance heb ik de afgelopen jaren vele start-ups mogen begeleiden, met name in de MedTech & LifeScience hoek. Het is prachtig om te zien dat op vele gebieden binnen de reguliere gezondheidszorg nieuwe initiatieven ontplooid worden om te komen tot zorginnovaties die de "te hoge" zorgkosten kunnen verlagen. Een andere manier om de zorgkosten te verlagen is door mensen gezonder te laten leven. COVID-19 triggerde mij, waarom worden bepaalde mensen doodziek? En waarom ondervinden anderen totaal geen negatieve gevolgen? Speelt de metabole gezondheid hierbij een rol? Hier hebben we nog veel te winnen! Iedereen gezonder laten leven, daar sta ik achter en met veel enthousiasme hoop ik mij daarvoor binnen WFW te kunnen inzetten.

Saskia van den Dool

Algemeen Directeur                                                        
Als ondernemer in de Medtech & Lifesciences industrie draag ik vooral bij aan oplossingen/ innovaties voor de curatieve zorg. Door onze huidige leefstijl en de vergrijzing zijn de zorgkosten in de toekomst niet meer te hanteren. Met preventie is een wereld te winnen, de helft van alle ziektegevallen is in principe vermijdbaar. Daarom draag ik nu als medeoprichter met veel passie mijn steentje bij in de dagelijkse leiding en marketing/ operations binnen WFW om heel Nederland gezond te maken.

Ton van den Hoven

Directeur Business Development
In mijn carrière ben ik vaak in contact gekomen met technologieën die de behandeling van patiënten efficiënter of van hogere kwaliteit maken. Er is mij veel aan gelegen om ook de preventieve kant van de zorg efficiënt te maken. Door aanraking met het programma heb ik zelf een blijvende gezonde leefstijl ontwikkeld, wat zich vertaalt in een passie om dit iedereen te gunnen. Met mijn kennis en ervaring op het gebied van ondernemen in de gezondheidszorg ben ik met veel enthousiasme en passie in WFW gestapt.

Heel Nederland gezond. Dat is onze droom.

cart