Win From Within 

Ons team

Tim Schreuder

Medisch directeur: MDL-Arts

Na mijn opleiding tot maag-darm-leverarts heb ik jarenlang ervaring opgedaan als dokter én ondernemer. Mijn interesse gaat specifiek uit naar leverziekten en het microbioom. In 2012 ben ik gepromoveerd op het onderwerp ‘niet-alcoholische leververvetting’. Dit is de meestvoorkomende chronische leverziekte die ontstaat bij een ongezonde leefstijl. De afgelopen jaren ben ik steeds meer tot inzicht gekomen dat we een groot aantal welvaartsziekten kunnen voorkomen. Dat is een van de redenen waarom ik medeoprichter ben van Win From Within. Het is mogelijk om mensen een leefstijl aan te meten waarmee ze gezonder kunnen worden én blijven. Vanuit ons medisch team kijk ik vooral naar het microbioom en de metabole gezondheid. Daarmee is voor iedereen veel winst te behalen.

Leeyen Harteveld

Foodcoach / Diëtiste

Als oud-topsportster op nationaal en internationaal niveau weet ik als geen ander hoe belangrijk voeding, beweging en een goed microbioom voor je zijn. Als die in balans zijn, dan presteer je echt op je best. De combinatie topsport en voeding heb ik altijd al interessant gevonden. Het heeft mij geholpen om te presteren als langebaanschaatster en gemotiveerd om de opleiding Voeding & Diëtiek te gaan doen. Nu wil ik mijn persoonlijke ervaring graag delen met anderen. Als foodcoach begeleid ik iedereen binnen het Win From Within-programma. Met de bedoeling maximaal te presteren, want ik weet hoe goed dat voelt!

Arne Jaspers 

Sport Scientist

Vanuit mijn achtergrond als bewegingswetenschapper als fysiotherapeut ben ik gepassioneerd door de positieve impact van een gezonde levensstijl op onze levenskwaliteit. Ik ondersteun het medisch team op gebied van inzichten uit onderzoek en in de keuze van de juiste technologie om fysieke belasting en andere gezondheidsparameters te monitoren. Dit vanuit mijn kennis en expertise van mijn promotieonderzoek ‘het monitoren van fysieke belasting in professioneel voetbal’. Ik ben ervan overtuigd dat een multifactoriële benadering kan helpen bij de preventie van welvaartsziekten. De interessante interactie tussen onder andere voeding, vasten, het darmmicrobioom, beweging, slaap en stress benaderen we bij Win From Within vanuit een holistisch perspectief met als enige doel: een gezond en kwalitatief leven.

Jay Short

Voedings- en bewegingsdeskundige

Mijn onderzoek van mijn master Kinesiologie aan de Ohio State University was gericht op voedingsstrategieën en op metabolische aanpassingen die de prestaties van mensen vergroten. Inmiddels heb ik jarenlange ervaring en weet ik als voedings- en bewegingsdeskundige dat je echt beter gaat presteren met de juiste voeding. Je gezondheid wordt er door verbeterd. In 2020 maakte ik vanuit mijn functie onderdeel uit van het voetbalkampioensteam Columbus Crew. En nu adviseer ik onder meer het Amerikaans nationaal voetbalteam. Ik wil ook graag andere mensen helpen om hun gezondheid te verbeteren.

Steve Tashjian

Sportwetenschapper / Fysiotherapeut

Steve Tashjian is eigenaar en president van The Elevation Project LLC. Hij is een ervaren high performance consultant, fysiotherapeut en "welness-advocate" die internationaal op het hoogste niveau in de sport heeft gewerkt. The Elevation Project streeft ernaar het bewustzijn en begrip van het menselijk potentieel te vergroten door samen te werken met vooruitstrevende bedrijven zoals Win From Within. Hij is momenteel de Head of Performance voor het US Men National Soccer Team.

Heel Nederland gezond. Dat is onze droom.