Over ons

Heel Nederland gezond. Dat is onze droom   

Missie, visie, kernwaarden   

Onze missie

Win From Within begeleidt mensen om het maximale uit zichzelf te halen op het gebied van gezondheid en presteren. Ons wetenschappelijk onderbouwde leefstijlprogramma bestaat uit maatwerk, want geen mens is hetzelfde. Elk lichaam vraagt om een eigen recept voor een energiek leven. Er wordt gekeken naar DNA, bloedwaarden, microbioom en omgevingsfactoren. Daarmee wordt duidelijk wat iemand nodig heeft om het beste uit zichzelf te halen. Leden van het medisch team en voedingsdeskundigen ondersteunen bij het duurzaam werken aan je gezondheid en het optimaal kunnen presteren. Zo komt bij iedereen zijn beste ik tot bloei.


Onze missie
Heel Nederland gezond. Dat is de droom van Win From Within. Onze deelnemers zijn het bewijs van gezond en energiek leven. Win From Within streeft ernaar dat de wetenschappelijke leefstijl op maat wordt opgenomen in de opvoeding van kinderen. Zodat zij al van jongs af aan leren dat duurzaam werken aan je gezondheid ziekten kan voorkomen en prestaties verbetert. Zo werkt Win From Within preventief aan de verbetering van de Nederlandse gezondheid.

Kernwaarden
  • Het leefstijlprogramma van Win From Within is uniek. Wij onderzoeken eerst wie jij bent en hoe je lichaam in elkaar zit. Alleen zo kunnen we je een leefstijlprogramma op maat bieden waarmee je presteert zoals alleen jij dat kunt. Want ook jij bent uniek!
  • Bij Win From Within hoef je het niet alleen te doen. We doen het met elkaar. Je krijgt ondersteuning vanuit een coach en als je wilt ook begeleiding van een medisch specialist. En in de app kun je in contact komen met andere deelnemers. Zo helpen we elkaar verder.
  • Onze aanpak is absoluut motiverend. Niet alleen omdat we je ondersteunen met bijvoorbeeld de app, maar vooral ook doordat jij al snel resultaat ziet. Je lichaam wordt sterker, je voelt je beter en je ziet je prestaties verbeteren. Als dat niet motiverend is.
  • Win From Within houdt van open zijn. Daarom leggen we je uit wat we doen, waarom we dat doen en hoe we dat doen. En als je dan toch nog vragen hebt, dan vertellen we je meer.
  • Voor ons is het belangrijk dat jouw prestaties en gezondheid significant verbeteren. Daarom zijn wij datagedreven. Daarmee kunnen we precies zien hoe het gaat en eventueel bijsturen zodat jij gaat presteren zoals alleen jij dat kunt. Ook halen we altijd de recentste data uit de wetenschap. We willen je een stevig onderbouwd leefstijlprogramma bieden waarmee jij het beste uit jezelf haalt.

Heel Nederland gezond. Dat is onze droom.

cart