Microbioom verbeteren

Dé sleutel tot een goede gezondheid

Microbioom verbeteren

dé sleutel tot een goede gezondheid 

Vitaal ouder worden met een goede gezondheid, veel energie en gezonde darmen. Win From Within biedt hiervoor een uniek  microbioom onderzoek aan. Daarmee kun je je microbioom verbeteren en presteren zoals alleen jij dat kunt!
- Laat de goede darmbacteriën voor je gezondheid werken
- Neem eenvoudig en snel microbioom test thuis af
- Ontvang duidelijke microbioom analyse van maag-darm-leverarts
- Krijg deskundig en haalbaar advies over microbioom en voeding 
- Werk 12 weken intensief aan je nieuwe leefstijl
- Ontvang 1 jaar coaching en begeleiding 
- Vraag direct een gratis adviesgesprek aan

Wat is Microbioom

Het microbioom bestaat uit alle micro-organismen in en op ons lichaam, zoals bacteriën, virussen en gisten. Het microbioom beschermt je tegen ziektes en helpt je voeding te verteren. Een goed microbioom is daarom voor elk mens cruciaal. Een goed microbioom is belang-rijk voor de gezondheid en de persoonlijk prestaties.
Lees meer over microbioom 

Microbioom herstellen belangrijk

“Het microbioom bepaalt veel in ons lichaam”, legt maag-darm-leverarts Tim Schreuder van Win From Within uit. “Zo bepaalt het microbioom hoe ons lichaam, onze darmen, voedsel verteert. Maar ook heeft het microbioom invloed op hoe onze hersenen zich ontwikkelen, hoe ons immuunsysteem werkt en zelfs hoe we ons gedragen. Microbioom en depressie zijn bijvoorbeeld vaak aan elkaar gelinkt. Daarom is het microbioom herstellen ontzettend belangrijk. Met ons microbioom onderzoek zetten we daarmee de eerste belangrijk stap. Om te komen tot het microbioom verbeteren, maken we maken een microbioom analyse. Op basis daarvan komen we met gerichte en haalbare voedingsadviezen.”

De microbioom oplossing

Een goede werking van het microbioom staat onder invloed van omgevingsfac-toren. Denk aan voeding, beweging, stress en slaap. “Een verstoring in de balans van het microbioom kan negatieve effecten hebben op gezondheid”, aldus Dr. Tim Schreuder. “Daarom kijken we bij Win From Within altijd naar het totaalplaatje van jouw lichaam. Daarmee kunnen we je microbioom verbeteren en profiteer je vol-op van de microbioom oplossing voor een betere gezondheid en betere prestaties. Een goed microbioom voorkomt onder meer welvaartziektes, zoals obesitas en diabetes.”

Microbioom herstellen belangrijk

- Microbioom in balans = dé sleutel tot een goede gezondheid
- Microbioom en voeding = presteren zoals alleen jij dat kunt
- Goed microbioom = depressie kan worden voorkomen of tegengegaan- Goed microbioom voedingsplan = voorkomen van welvaartziektes, zoals obesitas en diabetes
- Microbioom verbeteren = vitaler leven
- Verbeter je microbioom = betere spijsvertering en immuunsysteem

Wat is een microbioom test?

Een microbioom test van Win From Within geeft een duidelijk inzicht in de werking van je darmen. Bij elk mens is die anders. We bekijken daarom de unieke samenstelling van je microbioom. Met de microbioom test doen we een microbioom onderzoek. Je krijgt hiervoor een microbioom test thuis gestuurd die je eenvoudig zelf afneemt. 
Lees meer over testen 

Adviezen over microbioom en voeding

Met het microbioom onderzoek bepalen we de unieke samenstelling van je microbioom. In het laboratorium kijken we naar de diversiteit, balans en type bacteriën in jouw unieke microbioom. We brengen ook eventuele ontstekingen in kaart en controleren of je darmwand gezond is. Op basis van het microbioom onderzoek komen we met een microbioom analyse. Daarmee krijg je gerichte en persoonlijke adviezen over je microbioom en voeding. We weten precies wat jij nodig hebt. We laten de goede bacteriën voor je werken, zodat je kunt presteren zoals alleen jij dat kunt.

Microbioom test: inzicht in je gezondheid!

Onderdeel leefstijlprogramma
De microbioom test maakt onderdeel uit van het leefstijlprogramma van Win From Within. Dit programma is gebaseerd op weten-schap. Het is belangrijk dat we weten hoe je lichaam in elkaar zit. Hiervoor krijg je een intake en voer je eenvoudig zelf de microbio-om test uit.

Laboratorium en medisch team

Voor de microbioom test werken we nauw samen met een erkend laboratorium dat gebruikmaakt van de nieuwste technieken.Het microbioom onderzoek wordt besproken binnen het medisch team van Win From Within en natuurlijk met jou. 

Begeleiding coach en arts

Er zijn drie leefstijlprogramma’s waaruit je kunt kiezen: Brons, Zilver of Goud. Bij alle drie word je begeleid door een coach met de back-up van een medisch team. Ook krijg je toegang tot de motiverende Win From Within-app. De microbioom test zit in het leefstijlprogramma Zilver en Goud. 

Kosten programma met microbioom test

De microbioom test zit in onze leefstijlprogramma’s Zilver en Goud. Deze kosten res-pectievelijk 875 en 1350 euro.  Daarmee werk je 12 weken intensief aan je gezond-heid en worden er andere testen afgenomen. 

Plan gratis adviesgesprek in over microbioom?

Wil jij je gezondheid en prestaties verbeteren? Wil je welvaartziektes voorkomen, zoals obesitas en diabetes? Om vitaler ouder te worden is het goed om een profes-sioneel microbioom onderzoek te laten uitvoeren. Ons medisch team komt vervol-gens met een microbioom analyse. Daarmee krijg je gerichte en haalbare adviezen op het gebied van voeding, beweging en leefstijl. Plan een gratis adviesgesprek in en we brengen in kaart wat jij nodig hebt.

Ervaringen met Win From Within

Een groot aantal mensen profiteert al van de gezondheidsvoordelen van het unieke leefstijlprogramma van Win From Within met daarin onder meer de microbioom test. Natuurlijk delen we deze succesverhalen graag!
Succesverhalen: Leven positief veranderdSuccesverhalen: 75%  Minder medicijnen en 20 kilo lichterSuccesverhalen: Meer energie en bloeddruk omlaag

Wil je meer weten over Win From Within neem dan vandaag nog contact met ons op door het invullen van het formulier.

    Heel Nederland gezond, dat is onze droom

    cart