Auteur: 
Dr. T.C.M.A. Schreuder

Hoeveel is jouw gezondheid je waard als je gezond en fit wilt worden?

Wat betekent het voor jou om gezond en fit te zijn? Zit je dan lekkerder in je vel? Voel je je minder moe? Ben je netjes op gewicht? Heb je geen last van schommelingen in je humeur? Heb je zoveel energie dat je elke dag fluitend doorkomt? Heb je geen last van aandoeningen, zoals gevoelige darmen of diabetes? Grote kans dat je nog een heel ander antwoord geeft.

Gezond en fit worden

Want stel deze vraag aan meerdere mensen en je krijgt gegarandeerd heel veel verschillende antwoorden. De een voelt zich waarschijnlijk gezond en fit als hij elke dag 10.000 stappen kan combineren met een drukke baan. De ander voelt zich gezond en fit als hij jaarlijks meerdere marathons loopt. Wat de definitie van gezond en fit voelen voor iemand ook is, wij mensen hebben allemaal één ding gemeen: onze gezondheid is ons grootste goed. En daarom zou bij ons allemaal gezond en fit worden op de eerste plaats moeten staan. En dat dat soms tijd, energie en ook geld kost, dat is dan maar zo … Tel al die zakken chips en chocoladerepen van de afgelopen jaren maar eens bij elkaar op. Daar had je een mooie vakantie van kunnen boeken, of misschien wel een auto kunnen kopen.

Leefstijl verbeteren kan iedereen

Investeren in je gezondheid is het echt waard. Op onze gezondheid hebben we namelijk veel meer invloed dan je denkt. Je leefstijl verbeteren kan iedereen, ook jij. Mits je daarvoor de juiste handvatten en ondersteuning krijgt. Door te investeren in je eigen gezondheid kun je gezond en fit worden. Met je leefstijl verbeteren kun je je gezondheid verbeteren. Dus waarom zou je nog wachten? Pak de regie op je eigen leven; begin met je gezondheid verbeteren. Bepaal voor jezelf hoeveel jouw gezondheid je waard is!

Investeren in je gezondheid: zo kun je gezond worden

Wanneer je nu investeert in je gezondheid krijg je dat straks gegarandeerd driedubbel uitbetaald. Wat zeggen we: driedubbel? Welnee, nog veel meer. We leggen het graag aan je uit welke prachtige resultaten je bereikt met het verbeteren van je leefstijl. We doen dat aan de hand van een aantal veelzeggende feiten:

  • Met een gezonde leefstijl worden hart- en vaatziekten voorkomen

Bij Win From Within controleren we altijd jouw bloedwaarden. Daarmee weet je precies wat er nodig is voor een betere leefstijl en om gezond en fit te worden.

  • Meer lichaamsbeweging voorkomt welvaartziektes als gevoelige darmen en diabetes

Win From Within kijkt naar je cholesterol, vitamines en microbioom en zet in op een nieuwe leefstijl met gezonde voeding en voldoende beweging. En nee, dat hoef je niet alleen te doen: we ondersteunen je.

  • Gezond leven gaat depressieve klachten tegen

Met het leefstijlprogramma van Win From Within zet je in op een goed eetpatroon dat past bij jouw lichaam. Daardoor zit je lekkerder in je vel. Je wordt steeds fitter en gezonder en daardoor voel je je ook geestelijker veel beter.

  • Een gezonde leefstijl maakt je fitter, slanker en voorkomt overgewicht

Bij Win From Within kijken we naar je persoonlijke doelen. Daarop passen we jouw nieuwe leefstijl aan. Zeg jij ‘Ik wil fitter worden’ of ‘Ik wil gezonder worden’, dan hebben wij het antwoord. Met je leefstijl verbeteren, zul jij je gezondheid verbeteren!

Gezonde leefstijl vraagt om jouw (en onze) inzet

Je leven wordt dus een stuk aangenamer als je besluit te gaan voor een nieuwe leefstijl. Het verbeteren van je gezondheid doe je door gezond en bewust te eten. Maar hoe doe je dat? Want om de rest van je leven aan de groene smoothies te zitten, is niet een fijn vooruitzicht. Dat snappen wij ook. Bij Win From Within kijken we naar wat jouw lichaam precies nodig heeft. We onderzoeken je bloedwaarden, microbioom en zelfs je DNA als je dat wilt. Daarmee krijgen we een blauwdruk van jouw lichaam en zien we precies wat jij nodig hebt om fit en gezond te worden. We bieden vervolgens een programma aan dat past bij jou! Je wordt ondersteund door een voedingscoach en arts van wie jij op momenten echt wel even lekker mag snacken. Zo streng zijn we nu ook weer niet. Fit en gezond worden, kan echt op een leuke manier. Ons medisch team weet hoe.

Fitter worden zonder sportschool … Wij weten hoe!

Voldoende beweging; ook daar zul je in moet investeren. Een gezonde leefstijl vraagt dan ook echt om jouw toewijding en energie. Je moet bewuste keuzes maken. Door te investeren in je gezondheid worden die keuzes steeds eenvoudiger. Uiteindelijk horen al die stappen die je zet, gewoon bij je nieuwe leefstijl. Je voelt je fit en gezond. En no worries: je kunt zelfs fitter worden zonder sportschool. Wij weten hoe!

cart