Drie leefstijlprogramma's

Brons, Zilver, Goud                

Leefstijlprogramma op maat                                  

Met de testen brengen we je microbioom, omgevingsfactoren en DNA in kaart. Daarmee hebben we alle informatie in handen om ons leefstijlprogramma verder op jouw unieke lichaam af te stemmen. Zo presteer je straks zoals alleen jij dat kunt! Het Win From Within-leefstijlprogramma is altijd persoonlijk en op maat. Er zijn drie leefstijlprogramma’s waaruit je kunt kiezen: Brons, Zilver of Goud.

  • Bij alle drie kun je rekenen op begeleiding door een coach met de back-up van een medisch team, toegang tot de motiverende Win From Within-app en na twaalf weken bloedonderzoek.
  • Kies je voor het leefstijlprogramma Zilver dan onderzoeken we ook je microbioom.
  • Bij Win From Within-Goud wordt je microbioom en DNA onderzocht en krijg je daarbij nog extra ondersteuning van een medisch specialist.

Welke versie je van ons leefstijlprogramma ook kiest, we gaan met elkaar twaalf weken intensief werken aan je gezondheid

*Een gedeelte van het Win From Within Programma komt in aanmerking voor een vergoeding door de meeste Nederlandse zorgverzekeraars. 
Houd er rekening mee dat zorgverzekeraars vaak andere voorwaarden hebben omtrent de vergoeding en dat vergoeding afhankelijk is van je polis en reeds afgenomen zorg.

Wil je meer weten over Win From Within neem dan vandaag nog contact met ons op door het invullen van het formulier.

    Heel Nederland gezond. Dat is onze droom.

    cart