B2B Intake

Intake

Afhankelijk van welke sport jij doet, passen we het leefstijlprogramma aan. Dat bespreken we in de persoonlijke intake die je krijgt. Daarmee gaan we ook in op voeding, beweging, slaap en stress. Onze experts gaan hierover met jou in gesprek en leggen je uit welke onderdelen effect hebben op je prestaties.

Metingen

Naast de intake doen we een aantal metingen. We doen algemene onderzoeken naar onder meer je fysieke belastbaarheid en beweeglijkheid van je gewrichten. Daarnaast onderzoeken we ook je bloed, cortisol, microbioom en DNA.

Coaching

Tijdens het leefstijlprogramma krijg je coaching vanuit ons medisch team. Je staat met elkaar op een eenvoudige manier in contact via de speciale Win From Within-app. Je leert onder meer over De Gouden Driehoek en wat verstoring van deze driehoek kan betekenen. Natuurlijk leggen we ook uit hoe je een verstoring voorkomt, waardoor je gezondheid én sportprestaties verder verbeteren.

Aansluiting bij medisch team

Ben je professionele sporter, dan snappen wij dat het belangrijk is dat er een aansluiting is met jouw (para)medisch team. Daar zorgen we voor. Zo halen we met elkaar het beste uit jou! En zo zul je maximaal presteren zoals alleen jij dat kunt.

Wil je meer weten over Win From Within neem dan vandaag nog contact met ons op door het invullen van het formulier.

    cart