Presteren zoals alleen jij dat kunt!

Als fitte topsporter wil je altijd nóg beter presteren, blessures voorkomen en sneller herstellen. Win From Within is de new state of the art-benadering als het gaat om het optimaliseren van je sportprestaties. Het nog beter presteren zit in je eigen lichaam besloten. Je moet alleen zorgen dat je dat eruit krijgt. Daar helpen we jou bij op unieke wijze.

Blauwdruk van jouw lichaam

We werken namelijk met de blauwdruk van jouw lichaam, dus niet met een vetmeting. We kijken naar je DNA, bloedwaarden, microbioom en omgevingsfactoren. Pas dan zien we wat jouw lichaam echt nodig heeft. We gaan je op basis van die wetenschappelijke kennis veranderen van een fitte topsporter in een metabool gezonde topatleet. Wij laten je zien hoe je eenvoudig - en passend in je drukke sportleven - je leefstijl en eetpatroon zodanig verandert waardoor je prestaties excelleren. 

Methode: De Gouden Driehoek

Hoe we dat doen? Ons leefstijlprogramma is gebaseerd op drie belangrijke pijlers die elkaar beïnvloeden: microbioom, DNA en omgevingsfactoren. We noemen dit onze Gouden Driehoek. Als een van deze drie onderdelen wordt verstoord, kan dat leiden tot lichamelijke klachten en ziekten. Wij gaan daarom uit van een complete benadering om jou gezond te krijgen én te houden. Elk mens is uniek: elk lichaam vraagt om een eigen recept voor een energiek leven.

Sneller, sterker, scherper

Met het leefstijlprogramma van Win From Within voel en zie je zichtbaar resultaat. Je wordt gezonder, je slaapt beter en je prestaties gaan omhoog. Je zult merken dat je reactiesnelheid en uithoudingsvermogen beter worden. Je wordt scherper, sterker, hebt minder blessures en herstelt makkelijker. Dat allemaal doordat je metabool gezond wordt.

cart