Gezonde Leefstijl

Voor elke medewerker

Gezonde, gelukkige medewerkers. Dat wil toch elke werkgever!

Win From Within biedt een uniek leefstijlprogramma.
Daarmee kun je ziekteverzuim tegengaan.

Ziekteverzuim tegengaan: geef medewerkers een nieuwe leefstijl!

Gezonde en vitale medewerkers ervaren meer werkplezier. Dat zorgt gegarandeerd voor een duurzame inzetbaarheid en daarmee tot een lager ziekteverzuim. Win From Within biedt een uniek leefstijlprogramma waarmee elke werknemer het beste uit zichzelf kan halen. Op het gebied van gezondheid en prestaties. Zo wordt elk bedrijf productiever en concurrerender
- Laat medewerkers 12 weken intensief werken aan hun nieuwe leefstijl 
- Geef ze 12 weken coaching en begeleiding met opties tot extra follow-ups
 - Geef ze deskundig en haalbaar advies over verbeteren microbioom (darmbacteriën), voeding, beweging, slaappatroon en stressreductie

Vraag direct een gratis adviesgesprek aan 

Plan een gratis adviesgesprek!

Gezonde en vitale medewerkers

- Minder ziekteverzuim, lagere verzuimkosten 
- Toename duurzame inzetbaarheid
- Verhoogde productiviteit 
- Minder stress en burn-outs 
- Continuïteit van bedrijfsvoering

Wat is ziekteverzuim?

Ziekteverzuim houdt in dat een medewerker niet naar het werk komt. Vaak gaan we er dan van uit dat iemand ziek is. Dat hoeft niet altijd zo te zijn. Werknemers kunnen ook minder of helemaal niet inzetbaar zijn door andere klachten of problemen in bijvoorbeeld de privésfeer.

Ziekteverzuim betekent niet automatisch dat een medewerker arbeidsongeschikt is.
Met de juiste inzet en een juiste leefstijl kunnen veel medewerkers juist weer heel goed én met plezier aan de slag. 

Win From Within biedt hiervoor een uniek leefstijlprogramma. Daarmee wordt ingezet op het verbeteren van de gezondheid. Daarmee krijgt een medewerker meer energie. Ziekteverzuim, stress en burnout worden voorkomen.

Preventie ziekteverzuim, stress en burn-out

Een zieke werknemer kost een werkgever nu nog gemiddeld tot 300 euro per dag. Deze kosten kunnen nog verder oplopen. Doordat de vergrijzing verder toeneemt, ontstaat er steeds meer krapte op de arbeidsmarkt. Dat resulteert in hetzelfde werk voor elkaar krijgen met minder mensen.

Werken is met recht topsport geworden. Werknemers moeten daarnaast ook steeds langer doorwerken. Maar productief zijn lukt alleen als je gezond bent. Gelukkig zijn veel gezondheidsklachten, zoals stress en een burn-out, te voorkomen met een goede leefstijl.


Win From Within biedt een leefstijlprogramma op maat. Zo krijgt elke werknemer wat hij nodig heeft om zich goed en gezond te (blijven) voelen. Samen zorgen we voor de preventie van ziekteverzuim, stress en burn-out.

Leefstijlprogramma op maat

Geef je medewerkers inzicht in hun gezondheid!

Persoonlijk leefstijlprogramma

Win from Within biedt een persoonlijk leefstijlprogramma gebaseerd op wetenschap. We kijken naar hoe iemands lichaam in elkaar zit en wat er nodig is om gezond te worden of te blijven en beter te presteren. Elke medewerker krijgt daarom een persoonlijke intake. Ze voeren daarnaast eenvoudig zelf meerdere testen uit, waaronder bloedwaarden, microbioom en desgewenst DNA.

Laboratorium en medisch team

Voor het beoordelen van testen werken we nauw samen met een erkend laboratorium. De uitslagen worden besproken binnen ons medisch team en natuurlijk met de medewerker zelf. Op basis van de uitslagen komen wij met een passend advies.

Begeleiding coach en arts en extra opties

Er is een basisprogramma waarbij de medewerker wordt begeleid door een coach met de back-up van een medisch team. De medewerker heeft verder toegang tot de motiverende Win From Within-app. Naast het basisprogramma kan er per individuele medewerker voor extra opties worden gekozen. Denk aan extra onderzoek naar de bloedwaarden of een DNA-test. Ook specifieke workshops over bijvoorbeeld voeding of beweging behoren tot de mogelijkheden. Win From Within laat elke medewerker onder begeleiding werken aan een persoonlijke leefstijl, volledig op maat.


Kosten programma

De prijs van het leefstijlprogramma is op aanvraag en afhankelijk van of het basisprogramma wordt aangevuld met extra opties. Elke medewerker kan in elk geval rekenen op een intensieve begeleiding. Wij gaan voor resultaat en voor effectief het ziekteverzuim tegengaan.
Bekijk het programma

Investeer in vitale medewerkers plan een gratis eerste gesprek

Wil jij investeren in gelukkige en gezonde medewerkers? Wil je binnen jouw organisatie ziekteverzuim tegengaan en de duurzame inzetbaarheid vergroten?

Investeer dan in vitale medewerkers! Ons medisch team geeft elke medewerker persoonlijke, gerichte en haalbare adviezen op het gebied van voeding, beweging en leefstijl. Plan een gratis eerste gesprek in. Dan onderzoeken we hoe je binnen jouw organisatie ziekteverzuim kunt tegengaan.

Ervaringen met Win From Within

Een groot aantal werknemers profiteert al van de gezondheidsvoordelen van het unieke leefstijlprogramma van Win From Within.

Lees hier hun succesverhalen!

Succesverhalen: Leven positief veranderdSuccesverhalen: 75%  Minder medicijnen en 20 kilo lichterSuccesverhalen: Meer energie en bloeddruk omlaag

Wil je meer weten over Win From Within neem dan vandaag nog contact met ons op door het invullen van het formulier.

    Heel Nederland gezond, dat is onze droom

    cart