B2B

Gezondheid en presteren

Presteren zoals alleen jij dat kunt!

Het snelle leven van elke dag vraagt veel van executives en werknemers. Bedrijven verwachten topprestaties en willen dat de medewerkers het beste uit zichzelf halen. Net zo belangrijk is dat iedereen zich gelukkig voelt op zijn werk. Een goede gezondheid helpt daarbij. En met het leefstijlprogramma van Win From Within krijg je het allemaal. Want juist door in te zetten op een goede gezondheid, houden wij jou (en je collega’s) inzetbaar en presteer je zoals alleen jij dat kunt. Succes is verzekerd.

Methode: De Gouden Driehoek

Hoe we dat doen? Ons leefstijlprogramma is gebaseerd op drie belangrijke pijlers die elkaar beïnvloeden: microbioom, DNA en omgevingsfactoren. We noemen dit onze Gouden Driehoek. Als een van deze drie onderdelen wordt verstoord, kan dat leiden tot lichamelijke klachten en ziekten. Wij gaan daarom uit van een complete benadering om elke werknemer gezond te krijgen én te houden. Elk mens is uniek: elk lichaam vraagt om een eigen recept voor een energiek leven.

Maximale inzetbaarheid, minder ziekteverzuim

Met het leefstijlprogramma van Win From Within voelt elke hardwerkende werknemer zich beter. Als deelnemer ga je beter slapen, word je scherper en gemotiveerder, omdat je simpelweg meer energie krijgt. Dat resulteert in een maximale inzetbaarheid en minder ziekteverzuim.

Heel Nederland gezond. Dat is onze droom.